Livrare

Livrarea comenzilor plasate pe Hausa.ro se face în funcție de disponibilitatea produselor în stoc în momentul plasării comenzii. Aceasta poate varia între 2 – 6 săptămâni, termenul final fiind comunicat către dumneavoastră telefonic / prin e-mail de către un reprezentant Hausa.

Termenul de livrare poate fi prelungit în perioadele aglomerate ale anului precum Black Friday sau perioada sărbătorilor, când firmele de transport / curierat sunt suprasolicitate.

Livrarea se face oriunde în țară prin firme de curierat extern.

Livrarea produselor comandate de pe Hausa.ro se face doar pe teritoriul României.

Din motive de siguranță, toate produsele Vânzătorului se livrează în demontate, în colete (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă).

Cumpărătorul are obligația de a desface și verifica din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, pe baza etichetării acestora, de a desface și verifica integritatea coletelor fragile precum și a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticlă) și de a formula eventualele reclamații îm prezența curierului, înainte de a semna primirea bunurilor. Hausa își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, și documentele fiscale (Factura de marfă și respectiv Factura de servicii).

Transportul este gratuit pentru Comenzile în valoare de peste 1500 lei. Pentru comenzile mai mici, costul transportului este de 60 lei.